لازم است بدانید وقتی ماشین جوش میآورد، چه کارهایی را نباید انجام دهید، زیرا تعدادی از اقداماتی که افراد ممکن است هنگام جوش آوردن خودرو انجام دهند میتواند خطرات زیادی را ایجاد کند.
به گزارش بهمن نیوز؛ ما آدمها ممکن است روزی چند بار از روی خشم و ناراحتی جوش بیاوریم و به اصطلاح آمپر بچسبانیم، پس ماشینها جای خودشان را دارند! یک تفاوت بزرگ بین ما و ماشینها هم وجود دارد؛ این که جوش آوردن ماشین برعکس ما از روی هیجان و احساس نیست بلکه از شدت گرمای زیاد و فشار زیاد روی موتور است که کاملا با منطق جور در میآید. امروز میخواهیم نگاهی داشته باشیم به کارهایی که هنگام جوش آوردن ماشین باید و نباید انجام دهیم.
- با احتیاط کامل سرعت خودرو را کاهش داده و با توجه به اطراف از جاده خارج شده و اتومبیل را متوقف ، دنده را خلاص کرده وترمز دستی را بکشید باید به این نکته توجه داشت که به هیچ عنوان در این شرایط خودرو را خاموش نکنید.
- کولر اتومبیل را خاموش کنید.
- در صورت خروج آب جوش یا بخار آب از رادیاتور یا مخزن ذخیره، موتور را به علت کم آبی خاموش نکنید و به تدریج مقداری آب داخل رادیاتور بریزید تا موتور خنک شود.
- بازدیدهای نظری تسمه پروانه جهت پارگی یا شل بودن ، همچنین بازدید ازنشت آب رادیاتور ، شیلنگ ها و زیراتومبیل بویژه هنگام مبادرت به سفرها با مسیر های طولانی در دفعات مختلف که باید دقت داشته باشید در صورت روشن بودن اتومبیل جهت بازدید، دست یا لباس شما به تسمه پروانه خودرواصابت نکند.
- در صورت پارگی یا شل بودن تسمه پروانه و یا نشت آب به هر علت موتور را باید خاموش کنید.
در صورت سالم بودن تسمه پروانه اجازه دهید موتور چند دقیقه ای با ۱۵۰۰دور در دقیقه در حالت خلاص کارکند چرا که این عمل باعث خنک شدن سریع موتور می شود.
- در صورت جوش بودن آب رادیاتور قبل از سرد شدن آن به هیچ عنوان اقدام به باز کردن درب رادیاتور نکنید چراکه امکان دارد آب جوش داخل رادیاتور به اطراف یا صورت شما پاشیده شود.
- هر یک دقیقه یکبار استارت بزنید تا اگر احیانا رینگها ذوب شده اند به سیلندر نچسبند.
- تا دلیل جوش آوردن یا کسری آب رادیاتور را پیدا و رفع نکرده اید حرکت نکنید.