کپ کردن خودرو از آن دسته اتفاقاتی است که کمتر گریبان رانندگان را میگیرد. اما با این حال شناخت این مشکل و علل موثر در بروز آن برای هر رانندهای لازم و ضروری است.
به گزارش بهمن نیوز؛ آمارها حاکی از این است که پژو ۲۰۶ تیپ ۲ بیشترین احتمال سکته زدن خودرو را دارد. اما باید بدانید که این مشکل ممکن است در هر خودرویی با هر مدل پیشرانهای رخ دهد. بنابراین رانندگان فارغ از مدل ماشینشان باید در پی آگاهی یافتن نسبت به این مسئله باشند.
معمولا کپ کردن به دلیل خرابی سنسور اکسیژن است و غالباً علائم آن خام سوزی بنزین، بوی بد اگزوز، روشن شدن چراغ چک خواهد بود.
در ۲۰۶ تیپ ۲، اگر ECU از نوع Valeo باشد، و سایر موارد مشکلی نداشته باشند، علت کوپ کردن ایراد نرم افزاری ECU است که در حال حاضر راه حلی برای آن پیدا نشده است.
یکی دیگر از دلایل کپ کردن موتور، خرابی، کثیف یا چرب بودن سنسور فشار هوای ورودی است؛ ممکن است کپ کردن به دلیل تمیز نبودن سنسور دور موتور (دور در دقیقه) باشد.
ممکن است کپ کردن به دلیل افت فشار بنزین ورودی باشد. (افت فشار بنزین ورودی می تواند ناشی از ضعیف شدن پمپ بنزین، کیپ شدن فیلتر بنزین، تنبل شدن انژکتورها و … باشد).
استفاده از شمع های نامناسب که یکی از بیشترین دلیل کوپ در خودروی ۲۰۶ میباشد, حتی ممکن است در سیستم برق هم اختلال ایجاد کند,